Oportunitate de practică (internship) la MAE

Descarcă

În atenția studenților din Anul III!

Anunț Practică descarcă

În atenția studenților din Anul II!

Anunț pentru Practică descarcă

Regulament de Practică studențească

Descarcă

Anunț

Practică de specialitate anul III descarcă

Documente pentru desfasurarea Practicii de specialitate

Caiet de practica descarcă

Cerere de practica descarcă

Contract de practica descarcă

Atestat de practica descarcă
 
Conventie de practica descarcă
 
 
 
Responsabil de practica de specialitate la anii II și III, 2017-2018: lector univ. dr. Gheorghe Cojocariu, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Responsabil de practica de specialitate la anul II, 2016-2017: asist. univ. dr. Anița Grigoriu, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Anunt

Practica de specialitate se desfasoara in institutii media sau agentii de relatii publice si publicitate agreate de Universitatea Spiru Haret. Stagiul de practica este programat in primele trei saptamani ale semestrului al doilea al anului II si consta in efectuarea a 15 zile X 6 ore de practica. Neefectuarea stagiului de practica atrage dupa sine considerarea ca restanta la disciplina Practica de specialitate, care va presupune refacerea stagiului de practica in anul universitar urmator, in aceeasi perioada. In timpul efectuarii stagiului de practica fiecare student va completa un caiet de practica, in baza caruia va fi evaluat dupa finalizarea stagiului de practica.